Markeder

Moderne virksomheder kræver mere end nogensinde før en strømkvalitets- og strømstyringsløsning, som både er fleksibel og tilpasningsdygtig, uden at det går ud over udstyrets pålidelighed. Eaton søger hele tiden at udnytte tekniske innovationer til at udvikle næste generations løsninger. Vores portefølje inden for strømkvalitet er designet til at opfylde specifikke kundebehov, supplere nye eller eksisterende løsninger og tilbyde en udførlig løsning.

Som førende global leverandør af omfattende strømkvalitets- og backup-strømløsninger stræber Eaton efter hele tiden at levere den bedst mulige tilgængelighed, som kræves af nutidens digitale økonomi. Vi tilbyder løsninger, der er skræddersyet til at opfylde kravene i applikationer som eksempelvis:

Virtuelle og konvergerede miljøer

Eaton tilbyder komplette løsninger til strøm-infrastrukturen til moderne virtuelle og cloud-baserede IT-applikationer, inklusiv konvergerede og hyper-konvergerede infrastrukturløsninger. Vores løsninger hjælper med at forbedre IT-effektivitet, sænke omkostninger og sikre dataintegritet og kontinuitet for hele virksomheden.

Datacentre

Eaton tilbyder innovative, “mission critical” løsninger, som opnår en højere systemtilgængelighed med lavere investerings- og driftsomkostninger. Vi tilbyder fleksible, skalérbare løsninger, som er gearet til virksomhedens specifikke behov.

Marine og offshore

Strømforsyningen bag marine- og offshore-applikationer i verdensklasse.

Telekom

Eaton har jævnstrømsløsninger til alle kommunikationsnetværksapplikationer, der kører på jævnstrøm (DC).