Pressemeddelelser - 2017

Dato: 6. december 2017

Eaton lancerer marineindustriens mest avancerede UPS-serie

UPS-serien på 8 til 40 kW er specielt designet til marine for at beskytte skibe, besætning og last

SØBORG … Power management-virksomheden Eaton annoncerede i dag en ny serie af avanceret UPS (Uninterruptible Power Supplies) til shipping- og offshoreanvendelser. Eaton 93PS Marine er en avanceret, trefaset UPS på 8 til 40 kW, der er konstrueret til at modstå de barske miljøer til søs, samt beskytte funktionerne om bord. Den nyeste serie giver marineindustrien den mest avancerede funktionalitet, som er til rådighed, og er designet til at være den nemmeste at implementere og vedligeholde såvel som den mest økonomiske i drift. En vigtig innovation er Hot Swap-designet, som giver besætninger mulighed for at servicere UPS'en selv, hvilket er afgørende, når man befinder sig på havet i flere måneder. Den nye serie vil være tilgængelig fra slutningen af fjerde kvartal 2017.

Eaton 93PS Marine UPS-serien understøtter kritiske applikationer og processer om bord såsom navigation, kommunikation, broudstyr og automation samt belysning og ekstra strøm til motorer og sikkerhedssystemer. Den er bygget til at opfylde og overgå industristandarderne for høj tilgængelighed og lave samlede ejeromkostninger. Den nye Marine UPS-serie har en designet levetid på over 15 år ved døgndrift, svarende til 130.000 timers kontinuerlig brug. Afhængigt af modellens effektvurdering og belastningsniveau vurderer Eaton, at en enhed kan spare et skibsselskab helt op til EUR 35.000 i løbet af sin levetid sammenlignet med en tidligere UPS.

"Eaton har bygget UPS'er til marineindustrien i mere end 40 år. Vi startede med at designe systemer til finske isbrydere, der opererer under nogle af verdens mest ekstreme forhold", udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton. "Vi bygger på denne erfaring for at levere systemer, der er dokumenteret robuste, og som styrker vores position som den førende UPS-producent til marineindustrien."

Eaton 93PS Marine-serien omfatter Eatons markedsførende teknologier, der muliggør de laveste samlede ejeromkostninger. Serien benytter Eatons ESS-system (Energy Saver System), markedets hurtigst reagerende energibesparelsesarkitektur, for at nå et effektivitetsniveau på op til 99 %, hvilket giver mulighed for endnu højere energibesparelser og lavere samlede ejeromkostninger. De nye modeller har også klassens bedste dobbeltkonverteringseffektivitet på op til 96 %.

Eatons 93PS Marine UPS indeholder en række funktioner, der gør det lettere for skibsbyggere og besætning at implementere, administrere og vedligeholde. Disse omfatter:

  • Hot Swap-strømmoduler, som gør det muligt at udføre omfattende service enkelt og effektivt af en skibs- eller søbesætning.
  • Variable Module Management System (VMMS), der optimerer systemeffektiviteten, selv når UPS-niveauerne er lave, ved automatisk at sætte modulerne online eller i dvale
  • Advanced Battery Management (ABM) forlænger batterisystemets levetid og overvåger automatisk dets helbred.

Eaton har også fokuseret på at forenkle designet og installationen af UPS'en. Muligheden for at bruge interne transformatorer, som er forudinstallerede og fabrikstestede, kan reducere fodaftrykket og kabelfunktionen på UPS'en med 50 %, mens det modulære design gør det muligt for indbygget redundans og hardwareopgraderinger at imødekomme fremtidens strømkrav. Eaton leverer også 3D-designressourcer, der gør det lettere for skibsbyggere og systemintegratorer at designe UPS'en. Desuden er hver UPS udstyret med et løfteværktøj til lettere manøvrering på værftet.

Få mere at vide om Eatons 93PS Marine UPS-serie her. Du kan finde flere oplysninger om Eaton på www.eaton.dk. De seneste nyheder finder du ved at følge os på Twitter (@ETN_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelse-backup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens vigtigste udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en energisømstyringsvirksomhed med en omsætning på 19,7 mia. dollars i 2016. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton arbejder på at øge livskvaliteten og forbedre miljøet gennem brugen af teknologier og –tjenester til styring af energi. Eaton har ca. 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Få flere oplysninger på www.eaton.dk.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com