Pressemeddelelser - 2017

Dato: 8. november 2017

Eaton optimerer 93PS UPS-sortimentet til lav strømeffekt

Modeller med 8 og 10 kW tilbyder førsteklasses funktioner i kompakte versioner med lavere nominel strømeffekt til serverrum og kritiske it-applikationer

SØBORG … Eaton har optimerer 93PS-serien af UPS-anlæg (nødstrømsforsyninger) til lavere nominelle strømeffekter på 8 og 10 kW. Eatons 93PS UPS er den mest avancerede trefasede UPS. Den er fremstillet med henblik på at tilbyde høj tilgængelighed og lave ejeromkostninger til serverrum og kritiske it-applikationer, såsom hospitaler, erhvervsbygninger og produktionsudstyr. Med denne sortimentsudvidelsen får it-fagfolk mulighed for at vælge den UPS, der passer bedst til deres behov, i en modulær eller en monoblok-version. Dette giver mulighed for at reducere hardware og energiomkostninger samt en mere fleksibel tilgang til systemstyring. De nye modeller vil være tilgængelige fra slutningen af tredje kvartal 2017.

Markedet for UPS'er har i stigende grad fokus på omkostningsaspekterne, men når det drejer sig om lavere strømbehov, har kunder imidlertid typisk været nødsaget til at betale mere for modeller med høje nominelle strømeffekter for at få de ønskede funktioner og den nødvendige tilgængelighed. 93PS UPS blev lanceret som et tiltag, der kunne imødekomme branchens krav om avancerede UPS-funktioner, og som samtidig var optimeret til lavere strømbehov. Eatons nye 93PS-serie introducerer enheder med de samme tekniske specifikationer som modeller med højere nominel strømeffekt, men i et mere overkommeligt prisleje.

De nye modeller er optimeret til lavere strømeffekter og fås i et monoblokdesign, der tilbyder klassens mindste fodaftryk. I 93PS-serien har Eaton implementeret markedsførende teknologier, der muliggør de laveste samlede ejeromkostninger. 93PS tilbyder effektivitetsniveauer på over 96% og en tilbagebetalingstid på mindre end 1,5 år sammenlignet med andre mindre effektive modeller. Da 93PS benytter Eatons ESS-system (Energy Saver System) kan 93PS-serien nå et effektivitetsniveau på op til 99%, hvilket giver mulighed for endnu højere energibesparelser og lavere samlede ejeromkostninger.

"Fagfolk, der kører applikationer med lavere strømeffekt, har typisk enten måttet klare sig med forældet teknologi eller betale overpris for UPS'er, der rækker langt ud over deres effektbehov," udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton. "Kunder har brug for løsninger, der opfylder deres nøjagtige krav, og som dermed hjælper dem med at administrere deres omkostninger, samtidig med at de får de funktioner og egenskaber, der følger med de bedste modeller."

93PS-serien omfatter flere funktioner, der er unikke for Eaton, og er fremstillet med henblik på at levere den højest mulige tilgængelighed for kritisk infrastruktur. Disse omfatter: Hot Sync, Eatons patenterede teknologi til belastningsdeling mellem UPS'er, som eliminerer et vilkårligt fejlpunkt i et UPS-system i paralleldrift, og ABM (Advanced Battery Management), som giver mulighed for intelligent opladning og forlænger batterilevetiden. Takket være forhåndsfremstillede, -afprøvede og -installerede sikkerhedskomponenter, såsom backfeed-beskyttelse og ultrahurtige sikringer i den statiske kontaktafbryder, omfatter Eatons 93PS også funktioner, der bidrager til sikker installation og brug.

De nye modeller understøtter også Eatons IPM-software (Intelligent Power Management), som er ideel til mindre datacentre, specielt fordi det kan integreres med eksisterende systemer og automatisere strømstyringsfunktioner. Eatons IPM-software gør det muligt for en datacenter- eller it-leder at overvåge og administrere UPS'en via en enkelt skærm som en integreret del af strøm- og it-infrastrukturen. Takket være det webbaserede interface kan flere UPS'er og andet el-udstyr overvåges. I virtualiserede datacentre kan IPM forbindes med eksisterende administrationssystemer til virtualisering, og brugere kan nemt konfigurere automatisering for strømhændelser, som for eksempel belastningsfrakobling eller kontrolleret nedlukning.

93PS-sortimentet omfatter versioner med 8 og 10 kW – med eller uden interne batterier – og eksterne batteriskabe.

Besøg Eaton.eu/93PS for at få flere oplysninger om Eatons 93PM UPS-sortiment. Besøg Eaton.eu/IntelligentPower for at få flere oplysninger om Eaton Intelligent Power Manager-software. Besøg Eaton.eu/powerquality for at få mere at vide om Eatons strømkvalitetsprodukter og -tjenester.

Du kan finde flere oplysninger om Eaton på www.eaton.dk. De seneste nyheder finder du ved at følge os på Twitter (@ETN_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelse-backup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens vigtigste udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en energisømstyringsvirksomhed med en omsætning på 19,7 mia. dollars i 2016. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton arbejder på at øge livskvaliteten og forbedre miljøet gennem brugen af teknologier og –tjenester til styring af energi. Eaton har ca. 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Få flere oplysninger på www.eaton.dk.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com