Pressemeddelelser - 2017

Dato: 15. juni 2017

Hvidbog hjælper IT- og bygningsadministratorer med at optimere vedligehold af UPS-anlæg

SØBORG … Eaton offentliggør en ny hvidbog, der kan hjælpe virksomheder og institutioner med at udvikle den vedligeholdelsesstrategi for UPS-anlæg (Uninterruptible Power Supplies), som passer bedst til deres aktuelle forhold. Hvidbogen, "Sådan vælger du den rigtige UPS-servicestrategi", omhandler fordele og ulemper ved de fire typiske installationer, og formålet er at give læserne en omfattende mængde oplysninger, så de på den baggrund kan optimere den beskyttelse, deres UPS giver dem.

- Som hvidbogen påpeger, er det afgørende, at man optimerer vedligehold af sin UPS-installation for at sikre både drift og økonomi bedst muligt. Vores egen forskning viser, at over 25% af forebyggende vedligeholdelsesbesøg følges op med korrigerende handlinger. Det understreger værdien af at have en serviceplan tegnet klart op, så potentielle problemer kan identificeres og behandles, inden de medfører afbrydelser eller, i værste tilfælde, nedetid, siger Tommie Jeppesen, Service Manager hos Eaton i Danmark.

UPS-enheder er uanset fabrikat komplekse enheder, der kan være vitale for virksomhedens drift, men selv de bedste produkter kan potentielt fejle, hvis de ikke vedligeholdes korrekt. At finde og vælge den rette metodik vil hjælpe operatører med at minimere risici og samtidig forbedre det ROI’en (investeringsafkastet) samt maksimere UPS-anlæggets levetid. Uanset den valgte fremgangsmåde er en forebyggende vedligeholdelsesplan afgørende for at minimere driftsforstyrrelser og forlænge levetiden for såvel UPS’en som det tilsluttede udstyr.

Ud over at gennemgå de aktuelle muligheder for optimering af vedligeholdsstrategien indeholder hvidbogen også tabeller med typiske spørgsmål i forbindelse for valg serviceudbyder og -vedligeholdsplan. Svarene hjælper brugerne til at definere, hvilken strategi der bedst opfylder deres behov.

Man kan hente hvidbogen på www.eaton.eu/upsservice-whitepaper

Få flere oplysninger om strømkvalitetsløsninger på www.eaton.eu/powerquality. Følg os på Twitter via @ETN_EMEA eller søg efter Eaton EMEA på virksomhedssiderne på LinkedIn for at få alle de seneste nyheder.

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelse-backup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens vigtigste udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en energisømstyringsvirksomhed med en omsætning på 19,7 mia. dollars i 2016. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton arbejder på at øge livskvaliteten og forbedre miljøet gennem brugen af teknologier og –tjenester til styring af energi. Eaton har ca. 95.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Få flere oplysninger på www.eaton.dk.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com