Pressemeddelelser - 2017

Dato: 28. juni 2017

Eaton udgiver ny guide, der kan hjælpe it-administratorer med at optimere deres strøminfrastruktur

SØBORG … Eaton har offentliggjort en ny guide, der kan hjælpe organisationer med at opbygge mere effektive power management-strategier, som kan understøtte kravene til moderne it-arkitekturer. Eatons nye guide beskriver, hvad it-medarbejdere skal overveje, når de vil optimere deres strøminfrastruktur og opnå højere effektivitet og driftsstabilitet.

"Da skalerbare, fleksible og kompatible it-infrastrukturer er blevet normen, bliver den rolle, som power management spiller, stadig mere afgørende," udtaler Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton. "I nutidens it-miljøer med høj tilgængelighed kan nedetid gennemsnitligt koste 45.000 DKK pr. time for en lille virksomhed og stige til hele 500.000 DKK pr. time for en mellemstor virksomhed. Ved at implementere en effektiv power management-strategi kan virksomheder beskytte deres drift og risikofrit udforske de mange fordele ved moderne, fleksible it-infrastrukturer."

For at oprette en sammenhængende og effektiv power management-strategi skal it-administratorer vælge strømenheder, software og serviceværktøjer, der ikke blot giver pålidelig drift i sig selv, men også kan kombineres i en robust, langsigtet løsning. Den nye guide giver derfor ekspertråd om de vigtigste faktorer, der vedrører beskyttelse, distribution, organisation, administration og vedligeholdelse af en strøminfrastruktur. Ved at fokusere på disse fem områder sikres det, at der tages behørigt hensyn til alle enkeltkomponenter i hele den løsning, som skal bruges for at opnå optimal effektivitet, sikkerhed og driftsstabilitet. Emnerne omfatter nødstrømsforsyning (UPS), batterier, rackmonterede strømdistributionsenheder, power management-software og rackskabe.

Guiden omhandler også vedligeholdelses- og servicearbejdets afgørende rolle i at sikre pålideligheden af udstyr på lang og kort sigt. Desuden beskriver guiden, hvordan virtualiseringsklar power management-software kan hjælpe organisationer med at få fuld fordel af deres virtualiserede it-applikationer.

Hent Eatons nye power management-guide på www.eaton.eu/optimizedpower.

Få flere oplysninger om strømkvalitetsløsninger på www.eaton.eu/powerquality. Følg os på Twitter via @ETN_EMEA eller søg efter Eaton EMEA på virksomhedssiderne på LinkedIn for at få alle de seneste nyheder.

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelse-backup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens vigtigste udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en energisømstyringsvirksomhed med en omsætning på 19,7 mia. dollars i 2016. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton arbejder på at øge livskvaliteten og forbedre miljøet gennem brugen af teknologier og –tjenester til styring af energi. Eaton har ca. 95.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Få flere oplysninger på www.eaton.dk.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com