Pressemeddelelser - 2018

Dato: 11. oktober 2018

Eaton introducerer 9SX UPS-sortiment til lave belastninger
Nye modeller er efterfølgerne til Eatons brancheførende 9130-sortiment.

SØBORG … Eaton har netop annonceret en udvidelse af sin UPS-serie 9SX (nødstrømsforsyninger). Eaton 9SX UPS tilbyder høj tilgængelighed, fleksibilitet og avanceret beskyttelse af infrastruktur til it og mindre datacentre samt for netværk, lagring, industri-, medicin- og telekommunikationsapplikationer. De nye modeller er en udvidelse af den eksisterende produktportefølje af 5-11kVA UPS-modeller til også at omfatte effekter fra 700VA til 6kVA, tilgængelige i towerformater. Sortimentet er allerede tilgængeligt.

Eaton 9SX-serien er efterfølgeren til Eatons markedsførende 9130 UPS, som blev lanceret i 2008, og som er kendt for sin konkurrencedygtige pris i forhold til effekt. 9SX-sortimentet bygger på de funktioner, der findes i Eatons 9130-produktfamilie og tilføjer nye funktioner, blandt andet:

  • Energimåling til overvågning af energiforbrug via kWh-forbrug på UPS-niveau
  • Forbedret LCD-skærm med flere parametre, der giver hurtige og præcise UPS-statusopdateringer
  • Visning af oplysninger om anbefalede batteriudskiftningsdatoer
  • Automatisk udvidet batterimodul (BM)-genkendelse

"9SX bygger på 9130’s styrker. Vi har taget et rigtigt godt og populært produkt og gjort det endnu bedre ved at tilføje nye funktioner, der understøtter moderne it-applikationer og infrastruktur. Dette er en vigtig nyhed for Eaton og vores kunder, særligt da 9130 er så populær," siger Bozidar Dedic, IT & ET Channel Manager hos Eaton Danmark.

9SX-sortimentet indeholder teknologier, som sikrer, at kunderne får den bedste udnyttelsesgrad. 9SX har en powerfaktor på 0,9, hvilket betyder, at den giver større reel effekt (watt), og dermed yder større beskyttelse af udstyret. Den er også udviklet til at være endnu mere pålidelig takket være en robust topologi. Samtidig bruger den dobbelt konverteringsteknologi til konstant at overvåge strømbetingelser (spænding og frekvens) og initierer automatisk bypass i tilfælde af overbelastning eller UPS-fejl.

Når den parres med virtualiseringsklar Intelligent Power Manager-software, kan overvågning og styring af 9SX ske fra virtualiseringsstyringsplatforme som for eksempel VMware, vCenter og Microsoft HyperV. Dette giver it-medarbejdere mulighed for nemt at konfigurere politikbaseret automatisering for strømhændelser som automatiske politikker for katastrofegenoprettelse, kontrolleret nedlukning, belastningsfrakobling og integration af sky-orchestator.

Få mere at vide om den nye Eaton 9SX UPS på www.eaton.dk/powerquality.
Få alle de seneste nyheder ved at følge os på Twitter via @ETN_EMEA eller på vores Eaton LinkedIn-virksomhedsside.

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelsesbackup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, som omsatte for 20,4 milliarder dollars i 2017. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Læse mere på Eaton.com.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com