Pressemeddelelser - 2019

Dato: 3. juni 2019

Eaton har ansat en ny Service Sales Manager i Danmark.

Tommy Schwartz er pr. 6. maj 2019 tiltrådt som Service Sales Manager hos Power Management-virksomheden Eaton. I sin nye stilling får han ansvar for salg af Eatons serviceløsninger, hovedsageligt i relation til virksomhedens UPS-anlæg, der giver batteri back-up og dermed beskyttelse mod kostbar nedetid.Samtidig skal han sikre den fremtidige udvikling og vækst af Eatons serviceforretning i Danmark.

Eaton har hentet Tommy i marine-branchen, hvor han de sidste fire år har arbejdet som Operations Manager hos Wärtsilä Danmark.

Tommy Schwartz’s oprindelige uddannelse som lastbilsmekaniker har været et godt springbræt for hans karriere. Gennem årene har han erhvervet erfaring med ledelse, forretningsudvikling og kontraktforhandling. Især projektledelse har han haft talent for, og efter 10 års praktisk erfaring inden for feltet blev han i 2018 certificeret PMP (Project Management Professional) gennem Project Management Institute.

Om Eaton
Eaton er en power management-virksomhed, der havde en omsætning på USD 20,4 milliarder i 2017. Eaton leverer energieffektive løsninger, som hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton er dybt engageret i at forbedre livskvaliteten og miljøet gennem brug af kraftstyringsteknologier og -tjenester. Eaton har ca. 98.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Se flere oplysninger på Eaton.com.

Relateret information
2019
2018
2017
Medie forespørgsler:
Medierelaterede spørgsmål angående Eaton Power Quality skal stilles til:
marketingdenmark@eaton.com