Az Eaton és a Cisco

Az Eaton tovább javítja a Cisco teljesítményét

A Cisco az egységesített számítástechnikai rendszerében (Unified Computing System™, UCS) alkalmazott házirendalapú automatizálási és szabványosított informatikai folyamatok révén megváltoztatja a szervezetek üzletviteli módját. Az UCS konfigurációja egységesített, modellalapú kezelési rendszer segítségével programozható, amellyel többek között felgyorsítható a virtualizált és felhőkörnyezetben futó vállalati szintű alkalmazások és szolgáltatások üzembe állítása.

Mivel a virtualizált infrastruktúra kevesebb informatikai erőforrással több tevékenységet tesz lehetővé, az áramforrások megbízható védelme itt alapvető fontosságú. Itt lép színre az Eaton – energiagazdálkodási és -védelmi megoldásaink a Cisco ajánlataival együttesen példátlan felügyeleti lehetőséget nyújtanak Önnek a károk és az üzemszünet megelőzése érdekében.

Az Eaton és a Cisco

Az Eaton és a Cisco

Az Eaton a Cisco kiemelt megoldásszállítója (Cisco Preferred Solution Partner), eredetiberendezés-gyártói (Original Equipment Manufacturer, OEM) partnere és kompatibilistermék-szolgáltatója. Ez azt jelenti, hogy egy olyan nagy teljesítményű, integrált, méretezhető és összehangolt infrastruktúra-megoldás kerül az Ön birtokába, amely kialakítása jóvoltából gondoskodik hálózata megfelelő védelméről és támogatásáról.

Integráció

Integráció

Az UCS integrált infrastruktúrák létfontosságú elemeként az Eaton megoldások ügyelnek az informatikai környezetek biztonságos üzemeltetésére és az üzletmenet folytonosságára:

  • Egyesített áttekintő konzolon végezhető („single-pane-of-glass”) kezelés a VMware vCenter, Citrix XenCenter, Microsoft Hyper-V és CA Nimsoft beépülő modulban
  • Integráció az UCS Server Manager alkalmazással az energiamaximalizálás támogatása érdekében (a szerver energiafogyasztási korlátainak beállítása huzamosabb ideig fennálló áramkimaradás esetére)
  • Approved compatible products—including some designed specifically for use with Cisco products and Cisco HyperFlex hyperconverged solutions
  • As a Dell EMC Technology Connect Advantage Partner, Eaton delivers integrated and scalable solutions to protect and support VSPEX, VxRail and Vblock ecosystems.
  • A NetApp szövetség partnereként energiagazdálkodási megoldásokat nyújtunk a FlexPod számára, amellyel fokozzuk a rendszerek rendelkezésre állását és csökkentjük a projektek kockázatát
  • Továbbfejlesztett terheléscsökkentés, virtuálisgép-átállítás, energiamaximalizálási képességek és a NetApp FAS energiaellátási beállítások kezelése (Data ONTAP operációs rendszerben) érhető el az Intelligent Power Manager (IPM) alkalmazással
  • Vészhelyreállítás kezdeményezése a feladatátvételi helyeken

Tekintse meg az Eaton Cisco megoldásokra vonatkozó ajánlatát itt

Visszatérés a Cisco kezdőlapjára