Wattson professzor

Wattson professzor tájékoztató levele

Valóban szükségem lenne egy szünetmentesre? Honnan tudjam, melyik modell a nekem legmegfelelőbb? Hogyan kell telepíteni az UPS szoftverét? Wattson professzor választ ad a fenti, és a szünetmentes védelemmel kapcsolatos egyéb kérdéseire.

A Windows Server 2003 támogatása hamarosan megszűnik
A frissítés nem garantálja a fizikai IT infrastruktúrák biztonságát. Ez az e-útmutató felhívja a figyelmet a kockázatokra és szakszerű tanácsokat ad ahhoz, hogyan biztosíthatja az üzletmenet-folytonosságot.
Tovább a teljes cikkhez

Mit nevezünk konvergens infrastruktúrának?
Miért érdemes integrált energiagazdálkodási rendszereket használni?
Tovább a teljes cikkhez

Valóban szükségem lenne egy UPS-re?
A legtöbb helyen elég ritka az áramkimaradás; nem felesleges pénzkidobás egy szünetmentes áramforrás vásárlása? Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt döntene.
Tovább a teljes cikkhez

Válassza a megfelelő UPS-t!
Számos lehetőség közül választhat, amikor szünetmentes áramforrást (UPS) szeretne vásárolni.
Tovább a teljes cikkhez

Hozza ki a legtöbbet az akkumulátorokból!
Még a legjobb szünetmentes áramforrások (UPS-ek) akkumulátorainak is véges a hasznos élettartama, és előbb-utóbb ki kell cserélni ezeket.
Tovább a teljes cikkhez

Miért van szükség UPS-szoftverre?
A UPS megvédi a fogyasztókat az áramkimaradások idején, de ennél többre is képes.
Tovább a teljes cikkhez

Technológiai innovációk
A UPS felhasználók folyamatosan növekvő és változó igényeinek kielégítése érdekében a vezető gyártók folyamatosan új és innovatív technológiákat fejlesztenek, melyek jelentős előnyökkel járnak a teljesítmény, megbízhatóság, sokoldalúság és költséghatékonyság szempontjából.
Tovább a teljes cikkhez

Segítség a specifikációk meghatározásához
Sok tényezőt kell figyelembe venni egy UPS specifikációinak meghatározásakor, függetlenül a felhasználás területének méretétől.
Tovább a teljes cikkhez

Ha úgy véli, hogy a virtualizáció nem az Ön asztala, akkor olvassa el ezt
Az IT iparág egyik elismert elemzője (Gartner) szerint 2016-ra az x86 alapú szerverek terhelésének 80%-a virtuális gépeken fog futni. Amennyiben tehát UPS-rendszerbe kíván fektetni, akkor üzleti szempontból érdemes odafigyelni arra, hogy az „virtualizációra kész” legyen.
Tovább a teljes cikkhez