Tudásközpont

Használja ki az Eaton által kínált erőforrásokat

A gondolati vezetés egyre meghatározóbb tényező az üzleti siker elérésében. Az Eaton arra törekszik, hogy a piacot hiteles információkkal, elemzésekkel és jelentésekkel lássa el az aktuális kérdésekről. Értesüljön elsőként az IT szektort érintő legfrissebb hírekről és technológiákról, az Eaton cikkeket és hivatalos kiadványokat összefogó könyvtára segítségével.

Sajtóközlemények

Olvassa el a legfrissebb híreket az Eaton innovációiról, termékeiről és szolgáltatásairól.

Digitális adathordozók

Eaton product and technology videos, interactive demos and podcasts.

Sikertörténetek

Eaton sikertörténetek világszerte.

Hivatalos kiadványok

Gazdagodjon új ismeretekkel az Eaton egyre terjedelmesebb, hivatalos kiadványokat tartalmazó könyvtárából történő letöltések segítségével.

Virtualizáció és felhőismeret

Hozzáférhet azokhoz az információkhoz és erőforrásokhoz, amelyek segítenek Önnek a modern virtualizált és felhőalapú informatikai alkalmazások elhelyezésében és védelmében.

Eaton energia-takarékos technológiák

Az energia-takarékos technológiák elősegítik a UPS legnagyobb teljesítményének elérését. Energy Saver System jelentősen megnöveli a UPS hatékonyságát, egyszerre biztosítva annak megfelelő védelmét is.

Zöldre tervezve

Az Eaton folyamatosan együttműködik ügyfeleivel olyan megoldások kifejlesztésében, melyek fenntartható fejlődést tesznek lehetővé világszerte.

Technológiai Innovációs

Ismerje meg az Eaton hagyományait a technológiai innováció területén.

Minősítések

Megtalálhatja az ISO tanúsítványokat és kapcsolódó dokumentumokat.

Wattson professzor: UPS tippek

Wattson professzor válaszol a szünetmentes védelemmel kapcsolatos kérdéseire ezeken a tömör információs cikkeken keresztül.