Daarom!

Eaton Power Quality: better products, better prices, better support

Wij van Eaton Power Quality zijn geen bluffers of mensen met een grote mond. We zijn wel specialisten binnen ons vakgebied en overtuigd van onszelf en de Power Quality producten en oplossingen die we aanbieden. Onze slogan "Eaton Power Quality: better products, better prices, better support" is dan ook geen holle kreet of borstklopperij. Het is simpelweg waar. Overtuig uzelf en stap over!

Better products

  1. Eaton levert topkwaliteit. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten. Onze producten ontvangen wereldwijd diverse onderscheidingen en prijzen vanwege technologische innovaties.
  2. Eaton biedt gratis state-of-the-art software voor het monitoren en managen van de IT infrastructuur. Deze software integreert naadloos met toonaangevende virtuele platformen waaronder VMWare, Microsoft, Citrix en Redhat.

Better prices

  1. Eaton biedt een concurrerende prijsstelling. U ontvangt nergens anders dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs!

Better support

  1. Eaton heeft een landelijk serviceapparaat. De zekerheid van een internationale onderneming, de persoonlijke aandacht van een lokaal klantgericht serviceteam voor onderhoud, batterijvervanging en storingen.
  2. Ons PowerAdvantage Partner Programma is speciaal ontwikkeld om resellers te ondersteunen bij het verkopen van Power Management producten en UPS-oplossingen.

Stap over op beter!

Verkooppunten
Hoe selecteer ik de juiste UPS
Word ook partner van Eaton

Meer informatie
Bovenstaande feiten lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten Brigitte van der Zwaan, Patrick Baudoin of Niek van Doorn.

Contactgegevens