Eaton 9PX & Dell EMC VXRail

Eaton integrasjon med Dell EMC plattformer

Eaton samarbeider med Dell EMC for å tilby lab-validert strømstyringsløsninger som består av rackstativer og kabinetter, strømfordelingsenheter (PDU), avbruddsfrie strømsystemer (UPS) og Intelligent Power Manager (IPM) programvare, som integreres sømløst inn i VxRail og Vblock systemer. Dette samarbeidet illustrerer evolusjonen til styring av konvergert infrastruktur, og gjør det mulig for deg å øke effektiviteten i tillegg til å beskytte verdifull maskinvare og IT-utstyr.

Alliance partnership

Allianse partnerskap

Som en Dell EMC Technology Connect Advantage Partner leverer Eaton integrerte og skalerbare løsninger for å beskytte og støtte VxRail og Vblock økosystemer.

Integration

Integrering

Eatons strøm- og programvareløsninger er en viktig del av VxRail og Vblock løsninger, og integrerer sømløst med nettverk-, server-, lagring- og virtualiserings-komponenter. Eatons integrering med VMware og Microsoft hypervisorer gjør det mulig for deg å:

  • Styre din strøminfrastruktur og opprettholde kontinuiteten til virksomheten ved bruk av lastutkobling innenfor din private sky
  • Opprettholde driftstid gjennom IPM organisering av VMware’s Site Recovery Manager Data Replication
  • Beskytte din IT-investering fra strømavvik og miljøtrusler

Sjekk Eaton's tilbud for Dell EMC-løsninger her
  

Tilbake til Dell EMCs hjemmeside

Kontakt meg