Eatons produkter for Nutanix-plattformen.

Eatons produkter for Nutanix-plattformen

Enten det er hele datasenteret, et nettverkskabinett eller et eksternt kontor med Nutanix-distribusjon, hjelper Eaton med å maksimere verdien av investeringen din ved å tilby en fullt integrert, skalerbar produktserie som gir forenklet strømkompleksitet og økt tilgjengelighet. Som en Nutanix-godkjent partner omfatter vår komplette serie av datainfrastrukturløsninger strømbeskyttelse, rackmontert strømdistribusjon, rack og skapkabelstyring, og prisbelønnet programvare.

Eaton 9PX UPS

Lær mer om Eatons produkter for Nutanix

 • Intelligent strømprogramvare - for å vise, overvåke og styre et strømnett fra en ekstern/virtuell maskinkonsoll, samt å initiere nødgjenoppretting, inkludert overføring av virtuelle maskiner eller sikker nedstengning i tilfelle lengre strømavbrudd.
   
 • 9PX UPS og BladeUPS – en UPS for pålitelig beskyttelse av IT-magasin
   
 • ePDU G3 Metered Input – Eatons rackmonterte strømfordelingsenheter for intelligent fordeling av strøm til rackmontert IT-utstyr.
   
 • EMP - Miljøovervåkingsprobe for sanntidsstatus på temperaturer, sikkerhet, fukt og røykvarsling for maksimal varsling og automatiske handlingsregler.
   
 • REC Series IT rack for pålitelig hosting og forsvarlig organisering av IT-utstyr

Eaton reference designs for Nutanix

Les om fordelene som Eatons integrasjon med Nutanix kan tilby din bedrift.

 

Gå tilbake til Nutanix’ hjemmeside