Alianţele Eaton

Alianţe

Eaton colaborează îndeaproape cu lideri în domeniul tehnologiei IT pentru a oferi soluţii de management al energiei validate în testele de laborator, care sunt compatibile cu aplicaţiile IT virtualizate, inclusiv cu infrastructuri convergente şi hiper-convergente..

Cisco Solution Partner

Cisco

Cisco conectează imposibilul - inclusiv persoanele, procesele, datele și lucrurile. Aflați modul în care Eaton integrează și oferă plusvaloare ca partener de soluții Cisco.

Citrix

Intelligent Power Manager de la Eaton se integrează perfect cu serverul XenCenter de la Citrix.

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Dell EMC vă permite să implementaţi mai rapid o infrastructură testată, fără riscul şi complexitatea abordării tradiţionale de a crea o soluţie proprie. Eaton furnizează soluţii de management al energiei validate de Dell EMC, pentru a rezolva provocările de gestionare a energiei specifice aplicaţiilor.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

Membru al reţelei Microsoft Partner, Eaton ajută la integrarea monitorizării energiei direct în Microsoft Management Systems Center Operations.

NetApp

Membru al programului NetApp Alliance Partner, Eaton oferă o infrastructură puternică, integrată şi flexibilă menită să protejeze şi să susţină cerinţele FlexPod în mod corespunzător.

Nutanix

Soluțiile inteligente, integrate și adaptabile Eaton vă permit să organizați, să protejați și să gestionați implementarea produselor Nutanix, atenuând riscurile și asigurând continuitatea activității.

SimpliVity

Prin alianţa în domeniu cu SimpliVity, Eaton îmbunătăţeşte platformele OmniCube şi OmniStack cu o infrastructură complet integrată, scalabilă care simplifică complexitatea managementului energiei în medii virtualizate.

VMWare

Intelligent Power Manager de la Eaton este certificat VMware Ready şi se integrează perfect cu serverul vCenter de la VMware, permiţându-vă să gestionaţi reţeaua virtuală şi energia care o alimentează de la un tablou de bord.