Markets

Pieţe

Mai mult decât oricând, mediul de afaceri actual necesită o soluţie de calitate şi de management al energiei care să fie atât flexibilă, cât şi adaptabilă, fără a compromite fiabilitatea echipamentelor dvs. Eaton depune eforturi pentru succesul continuu în valorificarea inovaţiei tehnice, în vederea dezvoltării soluţiilor de ultimă generaţie. Portofoliul nostru de calitate a energiei a fost proiectat să răspundă cerinţelor specifice ale clientului, să completeze o soluţie nouă sau existentă şi să furnizeze o soluţie completă.

Un lider global în furnizarea de soluţii complete de management al energiei de backup şi al calităţii energiei, Eaton se dedică în permanență asigurării disponibilităţii ridicate cerute de economia digitală modernă. Oferim soluţii adaptate în mod specific pentru a răspunde cerinţelor aplicaţiilor, inclusiv:

Medii virtuale şi convergente

Eaton oferă soluţii complete de infrastructură energetică pentru aplicaţii IT moderme virtuale şi în cloud, inclusiv infrastructuri convergente şi hiper-convergente. Soluţiile noastre ajută la îmbunătăţirea eficienţei IT, reducerea costurilor şi asigură integritatea datelor şi continuitatea întregii afaceri.

Centre de date

Eaton oferă soluţii inovatoare, esenţiale pentru îndeplinirea obiectivelor, care asigură o disponibilitate superioară a sistemului, cu costuri de capital şi de exploatare mai mici şi oferă soluţii flexibile, scalabile, adaptate cerinţelor specifice unei afaceri.

Maritime şi offshore

Energia care stă la baza utilizărilor maritime şi offshore de cea mai înaltă calitate

Telecomunicaţii

Eaton are o soluţie de energie CC pentru fiecare utilizare în reţelele de comunicaţii cu alimentare CC.