News Releases - 2020

Data: 10 Martie 2020

Sistemul Eaton de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion îmbunătățește continuitatea operațiunilor pentru mediile edge computing și IT distribuite

BUCURESTI … Compania de management al energiei Eaton a anunțat astăzi lansarea în EMEA a sistemului său de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion disponibil cu montaj în rack. Bazându-se pe fiabilitatea de top a gamei UPS Eaton 5P deja existentă, noul UPS 5P cu baterii litiu-ion oferă o soluție integrată pe care vă puteți baza, cu o securitate sporită în rețea, o durată de viață prelungită a bateriilor și capacitatea de management la distanță care îl fac soluția ideală pentru mediile edge computing și IT distribuite.

UPS-ul 5P cu baterii litiu-ion oferă o performanță sporită în comparație cu acumulatorii standard cu plumb, având o durată de viață prelungită, de până la opt ani, și reducând necesitatea înlocuirii acumulatorilor la jumătatea duratei de funcționare. Acumulatorii litiu-ion au capacități de reîncărcare de trei ori mai mari, reducând vulnerabilitatea și maximizând timpul de funcționare în cazul întreruperilor de alimentare cu energie.

„Pe măsură ce prioritățile IT se schimbă și mai multe companii investesc în infrastructura edge și distribuită, profesioniștii din IT și din centrele de date au nevoie de soluții fiabile, care pot funcționa cu necesități minime de asistență la fața locului”, a declarat Marius Burlacu, Manager Vanzari la Eaton. „UPS-ul nostru 5P cu baterii litiu-ion reprezintă o evoluție majoră în tehnologia UPS, oferindu-le acestor profesioniști soluția fiabilă de alimentare de rezervă în care au ajuns să aibă încredere datorită tehnologiei utilizate în UPS-urile noastre 5P, reducând în același timp costurile de întreținere, crescând securitatea și îmbunătățind continuitatea operațiunilor.”

UPS-ul Eaton 5P cu baterii litiu-ion include un sistem de management al bateriei (BMS) integrat, pentru a furniza informații actualizate privind performanța acumulatorilor, ciclurile de încărcare și monitorizarea activă a temperaturii, pentru a ține utilizatorul informat cu privire la durata de viață a acumulatorilor din UPS. UPS-ul oferă și o securitate sporită în rețea, cu ajutorul Eaton Gigabit Network Card (compatibil cu standardele UL 2900-1 și IEC 62443-4-2) opțional, conceput în premieră industrială pentru a mări timpul de funcționare și asigurarea securității cibernetice.

Caracteristicile suplimentare ale UPS-ului 5P cu baterii litiu-ion includ:

  • Un model simplu de folosit, cu o greutate cu 20% mai mică decât un UPS similar cu baterii cu plumb.
  • Opțiuni versatile de montare, ce permit o implementare simplă.
  • Mai puțin spațiu ocupat în rack și la montajul pe perete având doar 1U.
  • Garanție standard de cinci ani pentru UPS și acumulatori.

Pentru a afla mai multe despre UPS-ul 5P Eaton cu baterii litiu-ion, vizitați Eaton.eu/5P. Informații privind gama completă de produse pentru managementul energiei de la Eaton, pentru a-i ajuta pe profesioniști să-și organizeze, protejeze și administreze infrastructura de bază, se găsesc pe pagina Eaton.eu/powerquality.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice; alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată; soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Datorită soluţiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice.

Eaton este o companie de gestionare a energiei, cu vânzări de 21,4 miliarde de dolari în anul 2019. Noi oferim soluții eficiente din punct de vedere energetic, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton se dedică îmbunătățirii calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 97 000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul www.eaton.eu.

Întrebări de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com 

Informații de presă: Vă rog contactați Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Informaţii conexe
Noutãti
2020
2019
2018