News Releases - 2020

Data: 19 februarie 2020

Eaton adaugă în portofoliul său securitatea cibernetică, cu primele certificate duble UL și IEC pentru produse destinate industriei, pentru construcții globale, industriale, aplicații IT distribuite și centre de date

  • Dispozitivele de conectivitate pentru sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton sunt primele tehnologii care îndeplinesc atât standardele de securitate cibernetică IEC 62443-4-2, cât și UL 2900-1
  • Eaton evidențiază necesitatea unui standard global comun de securitate cibernetică pentru o energie electrică sigură într-o lume mai conectată și electrificată

BUCURESTI … Compania de management al energiei electrice Eaton continuă să-și extindă programul de securitate cibernetică cu certificări de securitate cibernetică International Electrotechnical Commission (IEC) pentru Gigabit Network Card și Industrial Gateway Card. De asemenea, produsele respectă standardele de securitate cibernetică UL pentru a asigura o protecție avansată în rețea pentru dispozitivele de conectivitate UPS. Eaton este primul din industria sa care a obținut certificări duale riguroase, IEC și UL pentru produse subliniind capacitatea companiei de a răspunde specificațiilor stricte și așteptărilor clienților pentru o energie electrică sigură.

Analiștii indică până în 2025, 41,6 miliarde de dispozitive conectate ce vor genera 79,4 zettabyte de date care trebuie menținute și procesate. (Sursă: IDC). Explozia IIoT creează o nevoie crucială de securitate. Fără standardele globale de securitate, cerințele de securitate cibernetică IIoT sunt dificil de gestionat.

„Securitatea cibernetică este o capacitate critică, iar abordarea proactivă și consecventă a companiei Eaton la nivelul întreprinderii este unică în industria noastră”, a declarat Marius Burlacu - Manager Vanzari Power Quality & IT Channel, sectorul electric la Eaton.“Pentru a avansa securitatea IIoT într-o lume din ce în ce mai electrificată și conectată, este esențial ca industriile și organizațiile de standarde să abordeze standarde globale de securitate cibernetică. Lucrăm cu UL și IEC pentru a face exact asta.”

Gigabit Network Card a fost primul dispozitiv de conectare a UPS-urilor la rețea care a îndeplinit standardul UL. Acum, Gigabit Network Card și Industrial Gateway Card sunt, de asemenea, certificate la standardul IEC 62443-4-2. Aceste tehnologii Eaton simplifică conectarea UPS-urilor monofazate și trifazate, oferind în același timp protecții de securitate cibernetică pentru energia electrică permanentă în clădiri comerciale, instalații industriale și centre de date mari.

Aflați mai multe despre abordarea de către Eaton a securității cibernetice.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice; alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată; soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Datorită soluţiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice. Eaton este o companie de gestionare a energiei, cu vânzări de 21,6 miliarde de dolari în anul 2018. Noi oferim soluții eficiente din punct de vedere energetic, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur și mai durabil. Eaton se dedică îmbunătățirii calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 101 000 de angajați și comercializează produse către clienți din peste 175 de țări. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul www.eaton.eu.

Întrebări de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com 

Informații de presă: Vă rog contactați Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Informaţii conexe
Noutãti
2020
2019
2018