News Releases - 2020

Data: 21 Septembrie 2020

Eaton aduce noi caracteristici și cel mai mic TCO din domeniu pentru a doua generație a UPS-ului Eaton 93PM.

Conceptul modular cu HotSync și hot-swap fac UPS-ul Eaton 93PM G2 scalabil și mai flexibil pentru centrele de date

ESPOO, FINLANDA, 21 septembrie 2020 … Eaton a lansat astăzi a doua generație a sursei de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trifazice Eaton 93PM. Conceptul modular și scalabil al UPS-ului Eaton 93PM G2 permite operatorilor centrelor de date mărirea capacității și protecția electrică în conformitate cu solicitările comerciale, împreună cu cel mai mic TCO din clasa sa. Protecția, securitatea și continuitatea activității comerciale stau la baza gamei de UPS-uri 93PM G2. HotSync și hot-swap cresc disponibilitatea; dispune de siguranță integrată pentru a reduce riscul electric și de securitate cibernetică și monitorizare de la distanță pentru protecție suplimentară. Gama va fi disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu și Africa începând din iulie 2020.

Modelele de UPS modulare și scalabile sunt mai flexibile, eficiente și rentabile, permițând clientului să aleagă exact ce capacitate nominală are nevoie și să o crească în trepte, în conformitate cu solicitările comerciale. Mărirea capacității este facilă, eficientă și oportună, grație modulelor de putere hot-swap, care permit creșterea capacității UPS-ului în orice moment, prin adăugarea de module suplimentare. Pot fi adăugate unități în trepte de 50 sau 60 kVA fără a fi necesară o perioadă de inactivitate a sistemului sau a afecta sarcina critică.

„Gama 93PM s-a axat întotdeauna pe cei doi factori determinanți, anume TCO și cea mai ridicată disponibilitate posibilă”, a spus Rabbe Johansson, manager de produs la Eaton. „A doua generație se bazează pe succesul gamei 93PM anterioare, adăugând securitate cibernetică, module de putere hot-swap și soluția Eaton EnergyAware, care îi permite să susțină tendința către energie regenerabilă și să aducă venituri pentru centrul de date. Combinate, aceste noi caracteristici cresc eficiența, disponibilitatea și scad costurile de exploatare.”

UPS-ul 93PM G2 este proiectat să ofere o durată de funcționare de 100% pentru companii și infrastructură vitală. Disponibilitatea sistemelor este crescută mai mult prin HotSync. Într-un sistem tradițional de UPS-uri conectate in paralel, o pierdere a comunicării dintre UPS-uri le-ar face să treacă pe bypass, eliminând practic sistemul de rezervă; capacitatea HotSync a Eaton 93PM G2 elimină acest punct unic de defect, asigurând fiabilitate crescută.

Pentru creșterea securității cibernetice, conectivitatea de rețea a UPS-ului este asigurată de Eaton Gigabit Network Card și Industrial Gateway Card, primele soluții din domeniu care au primit certificări IEC 62443-4-2 și UL 29001-1, oferind protecție împotriva amenințărilor asupra securității cibernetice. Pentru a crește și mai mult disponibilitatea și siguranța sistemului, UPS-ul Eaton 93PM G2, precum toate UPS-urile trifazice premium de la Eaton, dispun de componente preproiectate, pretestate și preinstalate pentru a asigura conformitate cu reglementările și utilizarea în siguranță. Acest lucru este mai sigur și mai rentabil decât instalarea de protecții externe suplimentare, economisind, de obicei, peste 1.000 EUR pentru protecție la alimentare inversă și 500 EUR pentru siguranțe externe cu comutator static.

Eaton 93PM G2 are cel mai mic TCO din clasa sa, grație tehnologiilor de vârf ale Eaton care duc la economii mai mari, costuri de funcționare reduse și pot genera chiar venituri. Eficiența dublei conversii (până la 97%) reduce costurile de exploatare și răcire; înlocuirea unui UPS de generație mai veche cu Eaton 93PM G2 ar aduce recuperarea investiției în decurs de 2-3 ani. Sistemul Eaton de economisire a energiei (ESS) îmbunătățește nivelurile de eficiență până la peste 99%, în timp ce Sistemul variabil de gestionare a modulelor (VMMS) contribuie la obținerea unei eficiențe ridicate chiar și când nivelurile de sarcină ale UPS-ului sunt reduse, ceea ce este obișnuit în sisteme UPS redundante.

Crescând rentabilitatea investiției și competitivitatea, 93PM G2 este un UPS Eaton EnergyAware. Acest lucru îi permite să susțină mediul și utilizarea la scară largă a energiei regenerabile prin reacție la cerere și servicii auxiliare, având un impact pozitiv asupra responsabilității sociale corporative și creând economii și venit suplimentar, cu câștiguri anuale obișnuite de până la 50.000 EUR per MW de energie alocat susținerii rețelei. EnergyAware se desfășoară într-un mod autoprotejat și controlat, care nu are impact asupra protecției sarcinii critice.

UPS-ul Eaton 93PM G2 este compatibil cu software-ul Eaton Intelligent Power Management (IPM), care monitorizează și gestionează UPS-ul ca parte integrantă a infrastructurii energetice și IT. Întreținerea și repararea sunt susținute de noul Serviciu de monitorizare de la distanță al Eaton, care este integrat standard și permite o reacție rapidă la orice amenințări legate de energie sau securitate cibernetică asupra UPS-ului.

Pentru a afla mai multe despre gama de UPS-uri 93PM G2 a Eaton, vizitați https://www.eaton.com/ro/ro-ro/catalog/backup-power-ups-surge-it-power-distribution/eaton-93pm-generation-2-ups.html

Pentru mai multe informații despre software-ul Eaton Intelligent Power Manager și produsele și serviciile energetice de calitate ale Eaton, vizitați https://www.eaton.com/ro/ro-ro.html

Despre Eaton

Sectorul electric al companiei Eaton este lider la nivel global, cu o expertiză amplă în aplicații regionale de distribuție a energiei electrice și protecție a circuitelor; calitatea alimentării, alimentarea de rezervă și stocarea energiei; control și automatizare; siguranța și securitatea vieții; soluții structurale; și soluții pentru medii dure și periculoase. Oferind servicii complete prin intermediul unei game largi de canale și al unei platforme digitale integrate, Eaton oferă soluții pentru tot ce contează, într-o serie de domenii din întreaga lume, ajutând clienții să depășească cele mai importante provocări privind gestionarea energiei electrice.

Misiunea Eaton este de a îmbunătăți calitatea vieții și a mediului prin tehnologiile și serviciile noastre de gestionare a energiei electrice. Noi oferim soluții sustenabile, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai sigur, eficient și durabil. Veniturile companiei Eaton în 2019 au fost de 21,4 miliarde de dolari cu vânzări de produse către clienți în mai mult de 175 de țări. Avem aproximativ 97.000 de angajați.

Informaţii conexe
Noutãti
2020
2019
2018