News Releases - 2020

Data: 29 octover 2020

Eaton a reușit să devină prima companie în industrie care are în posesie două certificat de securitate cibernetică IEC și UL pentru procesele de dezvoltare a produselor

  • Acreditările din partea terțelor părți cu privire la procesele Eaton oferă clienților încrederea că produsele sale sunt proiectate și construite pentru a fi sigure încă din faza de design
  • Directorul pentru tehnologie al sectorului electric de la Eaton a lansat forumul virtual global Perspective în Securitatea Cibernetică, cu accent pe promovarea standardelor globale

SLOUGH, Marea Britanie … În timpul forumului Perspective în Securitatea Cibernetică, compania de gestionare a energiei electrice Eaton a anunțat că este prima companie care are procesele sale de dezvoltare a produselor certificate atât de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC), cât și de organizația globală de știință a siguranței UL. Certificările accentuează poziția de lider al companiei Eaton în a asigura clienții că soluțiile sale conectate sunt conforme cu specificațțiile conforme din industrie.

Analiștii estimează că până în 2025 la nivel global se vor cheltui aproape 950 miliarde USD pentru implementarea soluțiilor de internet industrial al obiectelor ( IIoT ). Pe măsură ce organizațiile își extind amprenta digitală, devine imperativ să fie protejate disponibilitatea, integritatea și confidențialitatea sistemelor lor. Abordarea Eaton a securității cibernetice avansează mediile de încredere într-o lume hiperconectată, prin integrarea securității cibernetice la baza inovației pentru dezvoltarea produselor și procesele sale de proiectare.

„La Eaton, considerăm că securitatea cibernetică este un element fundamental esențial pentru proiectarea, implementarea și funcționarea soluțiilor digitale în lumea industrială”, a declarat Michael Regelski, vicepreședinte senior și director pentru tehnologie, sectorul electric de la Eaton. „Primele noastre aprobări IEC și UL din industrie înseamnă că toți clienții noștri pot avea încredere că produsele și soluțiile pe care le cumpără de la noi îndeplinesc același nivel de standarde recomandat de două organizații de standardizare principale din întreaga lume.”

Atât IEC 62443-4-1, cât și UL 2900-1 au validat că procesele Eaton utilizate pentru a dezvolta produse și soluții sunt conforme cu standardele din industrie.

Domnul Regelski a lansat conferința virtuală Eaton Perspective in Securitatea Cibernetică, cu o notă la cerere axată pe rolul esențial al acreditării și evaluării părților terțe. Conferința a inclus, de asemenea, o discuție virtuală cu privire la standardele globale, cu comentarii din partea experților săi, precum și a liderilor din ISAGCA, IEC și UL. Aflați mai multe despre programul Eaton Perspective in Securitatea Cibernetică.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul electric al companiei Eaton este lider la nivel global, cu o expertiză amplă în aplicații regionale de distribuție a energiei electrice și protecție a circuitelor; calitatea alimentării, alimentarea de rezervă și stocarea energiei; control și automatizare; siguranța și securitatea vieții; soluții structurale; și soluții pentru medii dure și periculoase. Oferind servicii complete prin intermediul unei game largi de canale și al unei platforme digitale integrate, Eaton oferă soluții pentru tot ce contează într-o serie de domenii din întreaga lume, ajutând clienții să depășească cele mai importante provocări privind gestionarea energiei electrice.

Misiunea Eaton este de a îmbunătăți calitatea vieții și a mediului prin tehnologiile și serviciile noastre de gestionare a energiei. Noi oferim soluții sustenabile, care îi ajută pe clienții noștri să gestioneze energia electrică, hidraulică și mecanică într-un mod mai sigur, eficient și durabil. Veniturile companiei Eaton în 2019 au fost de 21,4 miliarde de dolari cu vânzări de produse către clienți în mai mult de 175 de țări. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul www.eaton.com.

Întrebări de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com 

Informații de presă: Vă rog contactați Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Informaţii conexe
Noutãti
2020
2019
2018