Eaton și Cisco

Eaton îmbunătățește performanțele Cisco

Cisco schimbă modul în care organizațiile își desfășoară activitatea prin intermediul proceselor IT standardizate și de automatizare bazate pe politici în Unified Computing System™ (UCS). Configurația UCS poate fi programată cu ajutorul gestionării unificate, bazate pe un model, pentru a accelera implementarea aplicațiilor pentru întreprinderi și serviciile care rulează în medii virtuale și de cloud, printre altele.

O infrastructură virtuală oferă o libertate mai mare și consumă mai puține resurse, de aceea protecția fiabilă a puterii este esențială. Aici intervine Eaton. Soluțiile noastre de gestionare a puterii și de protecție se îmbină armonios cu ofertele Cisco pentru a vă asigura un control fără precedent în cazul unor daune sau perioade de oprire.

Eaton și Cisco

Eaton și Cisco

Eaton este un partener de soluții preferat, un partener pentru producătorii de echipamente originale și un furnizor de produse compatibile. Prin urmare, obțineți o soluție de infrastructură puternică, integrată, scalabilă și convergentă care este concepută pentru a asigura o protecție corespunzătoare și compatibilă a rețelei.

Integrare

Integrare

Element esențial al infrastructurilor integrate UCS, soluțiile Eaton asigură continuitatea funcționării și a activității pentru mediile informatice:

  • gestionarea într-o singură interfață în VMware vCenter, Citrix XenCenter, Microsoft Hyper-V și modulul plugin CA Nimsoft;
  • integrarea în UCS Server Manager pentru a contribui la limitarea consumului (setarea limitelor de consum ale serverului în cazul unei pene de curent prelungite);
  • Approved compatible products—including some designed specifically for use with Cisco products and Cisco HyperFlex hyperconverged solutions
  • As a Dell EMC Technology Connect Advantage Partner, Eaton delivers integrated and scalable solutions to protect and support VSPEX, VxRail and Vblock ecosystems.
  • În calitate de partener NetApp alliance, furnizăm soluții de gestionare a alimentării pentru FlexPod pentru a îmbunătăți disponibilitatea sistemului și a reduce riscul în cadrul proiectelor
  • Oprirea controlată a consumatorilor, migrația mașinilor virtuale, capacitățile de limitare a consumului și gestionarea puterii prin NetApp FAS (prin Data ONTAP) cu Intelligent Power Manager (IPM)
  • Inițierea recuperării în caz de dezastre la locațiile avariate

Verificați oferta Eaton pentru soluții Cisco aici

Revenire la pagina principală Cisco