Eaton și Nutanix

Soluțiile de infrastructură Eaton pentru Nutanix

Eaton oferă soluții de gestionare a puterii omologate în laborator, în colaborare cu Nutanix, inclusiv încastrările, unitățile de distribuire a puterii pe carcasele de tip rack (PDU), sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) și software-ul Sistemului Inteligent de Gestionare a Puterii (IPM).

Integrarea IPM în VMware vCenter permite monitorizarea și gestionarea simultana a mediului Nutanix. Eaton este capabil să ia măsuri în timpul unor anomalii de mediu pentru a proteja integritatea sistemului, fiind singurul distribuitor de surse hiperconvergente omologat.

Eaton, Nutanix și VMware

Parteneriatul de alianță

În calitate de partener de alianță omologat, Eaton consolidează platformele informatice Nutanix Xtreme, punând la dispoziție o infrastructură adaptabilă și pe deplin integrată, care simplifică gestionarea puterii prin intermediul integrării directe in hipervizor.

Integrare

Integrarea cu Nutanix, demonstrată și omologată în laboratoarele Eaton, vă redă liniștea datorită integrării optimizate, pentru a vă permite:

  • să reduceți timpii de implementare cu o aplicare simplificată prin intermediul integrării directe in hipervizor;
  • să reduceți riscul prin dublarea timpilor de execuție a back-upului în cazul unor mașini virtuale esențiale (VM) prin intermediul separării controlate a curentului electric la cerere în timpul unor avarii;
  • să maximizați controlul mediului prin intermediul unor notificări îmbunătățite de alertă, ceea ce vă permite să adaptați politica VM în materie de migrație în funcție de un anumit tip de alarmă;
  • să asigurați o sursă unică, cu un portofoliu cuprinzător de produse UPS și PDU Eaton, gestionarea rackurilor si cablurilor, pentru o implementare sigură a produselor Nutanix.
Platformele informatice Xtreme

Verificați oferta Eaton pentru soluții Nutanix aici

 

Revenire la pagina principală Nutanix