Server Room

Managementul infrastructurii

Intelligent Power Manager (IPM) se integrează cu VMware vRealize Operations Manager și cu panoul de bord vCenter, permițându-vă să gestionați consumul de energie al mediului dvs. virtualizat. IPM simplifică managementul consumului de energie în întreaga rețea printr-o singură interfață bazată pe web, oferindu-vă informații la minut despre starea infrastructurii dvs. electrice.

Data Center

Gestionați-vă mediul

IPM vă permite să vizualizați și să monitorizați rețeaua dvs. electrică și toate echipamentele atașate la aceasta din panoul de bord vCenter și din platforma vRealize Operations Management. Puteți avea acces instantaneu la alerte, iniția mutarea unui aparat virtual sau executa o oprire fără incidente în cazul unei întreruperi a alimentării electrice de lungă durată. Cu integrarea IPM, puteți monitoriza și gestiona la distanță gama largă de UPS-uri și PDU-uri de rack de la Eaton din panoul de bord vCenter sau platforma vRealize Operations Management, inclusiv:

  • ePDU G3 – unități de distribuție a energiei electrică de a treia generație montate pe rack care oferă caracteristici de vârf, concepute pentru a răspunde nevoilor dvs. IT specifice. Integrarea IMP vă permite să măsurați consumul de energie și să controlați la distanță prizele individuale.
  • 5P UPS, 5PX UPS, 9PX UPS, 93PS UPS – furnizează mai multă putere reală (wați) pentru a proteja mai multe echipamente și a lăsa loc pentru extinderea sistemelor IT. Integrarea IPM oferă timp de funcționare continuu al serverelor și aparatelor virtuale și management la distanță.
  • Automatic transfer switch – asigură redundanța energetică pentru echipamentele cu o singură sursă de alimentare și transferurile dintre surse fără întrerupere. IPM facilitează capacitățile de monitorizare la distanță pentru a ajuta la menținerea în funcțiune a aplicațiilor critice pentru misiune.
  • Sondă de monitorizare de mediu – colectează valorile temperaturii și umidității în mediul rack-ului și monitorizează de la distanță datele din panoul de bord vCenter prin IPM.
IPM software

Software IPM

Eaton oferă două licențe de software IMP bazat pe creșterea nivelului de capacități și a numărului de noduri licențiate. (Un nod licențiat este definit ca un element UPS, PDU pentru rack sau instanță IPM):

IPM Dashboard

Integrați managementul consumului de energie în panoul dvs. de bord de virtualizare

Aflați mai multe detalii despre software-ul Intelligent Power

Revenire la pagina principală VMware

Contact me