Integration

Management integrat al consumului de energie pentru medii virtuale

Software-ul Intelligent Power Manager (IPM) de la Eaton este certificat ca VMware Ready și oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a monitoriza și gestiona dispozitivele electrice din mediile dvs. fizice și virtuale. Prin integrarea impecabilă în virtualizare și instrumentele de gestionare a sistemelor cloud, cum ar fi VMware vCenter și vRealize Operations, IPM le extinde capacitățile pentru a include monitorizarea, managementul și controlul dispozitivelor electrice conectate în rețea.

VMware Ready logo

Integrare printr-o alianță unică

A fi VMware Ready înseamnă că software-ul IPM de la Eaton se integrează impecabil în platformele de virtualizare și management al sistemelor cloud VMware, vCenter și vRealize Operations, ajutându-vă să vă asigurați că realizați SLA-urile și mențineți continuitatea activității. Software-ul îi ajută pe profesioniștii din IT să fie liniștiți prin:

  • Interfața de management unificată – simplifică configurarea și reduce curba dvs. de învățare integrând convenabil managementul consumului de energie în panourile de bord vCenter și vRealize.
  • Managementul volumului de lucru în funcție de infrastructură - mărește timpul de funcționare a sistemului, prelungind în același timp funcționarea pe baterie și reducând la minimum sarcina grupului generator prin întreruperea funcționării aparatelor neesențiale (întreruperea controlată a curentului electric) și prin declanșarea migrării live a mașinilor virtuale într-o zonă protejată.
  • Limitarea dinamică a consumului de energie – menține volumele de lucru critice în funcțiune mai mult timp pe durata unei avarii în alimentare cu energie electrică sau de mediu prin limitarea consumului de energie al gazdei fizice.
  • Oprirea de la distanță a gazdei fără agent – economisește timp valoros prin eliminarea nevoii de agenți bazați pe gazdă care consumă resurse, reduc performanța și necesită întreținere.
  • Lansarea automată pentru recuperare în caz de dezastre – vă ajută să evitați pierderea datelor și să asigurați integritatea datelor prin inițierea sincronizării site-urilor principal și de backup înainte de întreruperea alimentării electrice.
IPM Dashboard

Integrați managementul consumului de energie în panoul dvs. de bord de virtualizare

Aflați mai multe despre software-ul Intelligent Power

Soluțiile de management al consumului de energie VMware Ready de la Eaton sunt validate și de furnizori de vârf de infrastructuri convergente și hiper-convergente, inclusiv EMC, VCE și NetApp. Soluțiile Eaton asigură protecția fiabilă pentru infrastructurile convergente și hiper-convergente în cazul problemelor de alimentare electrică sau de mediu, ceea ce duce la o mai bună continuitate și rezistență pentru întreaga activitate.

Revenire la pagina principală VMware

Contact me