News Releases - 2018

Datum: 20. 11. 2018

Eaton predstavlja asortiman UPS 9SX niže razine snage

Novi su modeli nasljednici asortimana 9130 koji je vodeći u industriji

Sremska Mitrovica, Serbia … Tvrtka za upravljanje energijom Eaton danas je objavila predstavljanje modela niže nazivne snage za svoje uređaje za neprekidno napajanje (UPS) 9SX u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA). Eaton UPS 9SX nudi visoku dostupnost, fleksibilnost i naprednu zaštitu za IT infrastrukturu i infrastrukturu malih podatkovnih centara, kao i za umrežavanje, pohranu, industrijske, medicinske i telekomunikacijske primjene. Novim se modelima proširuje postojeći portfelj proizvoda UPS modela od 5 – 11 kVA na veći raspon snage od 700 VA do 6 kVA i dostupni su u „tower” i „rack” obliku. Asortiman će biti dostupan od rujna 2018.

Eatonova serija 9SX nasljednik je Eatonova asortimana UPS-a 9130, vodećeg na tržištu, koji je predstavljen 2008. i poznat po svom izvrsnom omjeru cijene i performansi. Asortiman 9SX nadograđuje se na značajke Eatonove obitelji proizvoda 9130 i dodaje nove mogućnosti, uključujući:

  • mjerenje energije za praćenje potrošnje energije, praćenjem kWh vrijednosti na razini UPS-a,
  • poboljšani LCD zaslon s više parametara za pružanje brzih i preciznih ažuriranja statusa UPS-a,
  • prikaz informacija o preporučenim datumima zamjene baterije,
  • automatsko prepoznavanje vanjskog baterijskog modula (EBM).

„Model 9SX nadograđuje se na prednosti proizvoda 9130. Od vrlo dobro izrađenog, popularnog proizvoda napravili smo još bolji tako što smo dodali nove mogućnosti za podršku suvremenih IT aplikacija i infrastrukture”, izjavio je Christophe Jammes, voditelj proizvoda tvrtke Eaton. „Ovo je zaista važan prijelaz za Eaton i za naše korisnike, prvenstveno zato što je 9130 naš najpopularniji mrežni UPS, a sada omogućujemo jednostavnu opciju nadogradnje na 9SX za naše korisnike koji žele modernizirati svoju IT infrastrukturu i infrastrukturu podatkovnog centra.”

Asortiman 9SX sadrži Eatonove vodeće tehnologije na tržištu kako bi osigurao da korisnici dobiju najbolji omjer cijene i performansi. Model 9SX ima faktor snage od 0,9, što znači da pruža veću stvarnu snagu (vati) kako bi osigurao bolju zaštitu opreme. Također je izrađen kako bi bio još pouzdaniji, zahvaljujući robusnoj topologiji, i upotrebljava tehnologiju dvostruke konverzije za stalno praćenje snage (napona i frekvencije) i pokretanje automatskog zaobilaznog voda u slučaju preopterećenja ili kvara UPS-a.

U kombinaciji sa softverom Intelligent Power Manager spremnim za virtualizaciju, praćenje proizvoda 9SX i upravljanje njime može se odvijati na virtualizacijskim platformama za upravljanje kao što su VMware, vCenter i Microsoft HyperV. To omogućuje IT stručnjacima da jednostavno konfiguriraju automatizaciju na temelju pravila za događaje napajanja, poput automatiziranih pravila za oporavak u slučaju kriznih situacija, kontroliranog isključivanja, rasterećenja i integracije orkestratora u oblaku.

Više informacija o Eatonovu novom UPS-u 9SX možete pronaći na stranici www.eaton.eu/powerquality.

Za više informacija o tvrtki Eaton posjetite www.eaton.eu. Za najnovije vijesti pratite nas na Twitteru (@ETN_EMEA) ili na LinkedInu (Eaton).

O tvrtki Eaton
Eatonov poslovni segment elektrike globalni je lider s iskustvom u distribuciji električne energije i zaštiti strujnih krugova, osiguranju neprekidnog napajanja, kontroli i automatizaciji, rasvjeti i sigurnosti, strukturnim rješenjima i uređajima za električne instalacije, rješenjima za teške i opasne uvjete, te uslugama izrade idejnih projekata. Zahvaljujući svojim globalnim rješenjima Eaton je u stanju odgovoriti na današnje najkritičnije izazove u upravljanju električnom energijom.

Eaton je poduzeće za upravljanje energijom koje je u 2017. godini ostvarilo promet od 20,4 milijardi $. Svojim kupcima pružamo energetski učinkovita rješenja za uspješniji, sigurniji i održiviji način upravljanja električnom, hidrauličkom i mehaničkom energijom. Poduzeće Eaton svoje tehnologije i usluge upravljanja energijom usmjerava na poboljšanje kvalitete života i zaštitu okoliša. Poduzeće Eaton zapošljava otprilike 98 000 zaposlenika, a svoje proizvode prodaje kupcima u više od 175 zemalja. Za više informacija posjetite www.eaton.eu.

Čitač upita: Eaton Electric d.o.o., Branch Beograd, Omladinskih brigada 90b, 11070 Novi Beograd, Srbija, Tel:+381 11 3 777 003, Email: officebelgrade@eaton.com

Daljnje informacije pritisnite: Molimo kontaktirajte Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Related Information
2020
2019
2018
Media Inquiries:
Please direct Eaton Power Quality media-related questions to:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com
 
Articles