News Releases - 2019

Datum: 07. 08. 2019

Eaton proširuje asortiman mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom svojim novim modelom 9E.

Pouzdan i fleksibilan, novi UPS Eaton 9E olakšava upravljanje kritičnim aplikacijama, istovremeno obezbeđujući neprekidnost procesa rada.

Sremska Mitrovica, Serbia … Eaton - svetski lider u upravljanju napajanjem – danas je objavio lansiranje novog uređaja za besprekidno napajanja 9E od 1000 VA do 3000 VA kako bi upotpunio svoj postojeći asortiman uređaja od 1–20 kVA u kategoriji mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom. Projektovan tako da, neprekidnim nadziranjem uslova napajanja i savršenom regulacijom napona i frekvencije, krajnjim korisnicima pruži pouzdanost, fleksibilnost i poboljšanu bezbednost podataka i rada, novi UPS 9E predstavlja rešenje za potrebe informatičkih infrastruktura, industrijskih i medicinskih postrojenja, skladišta, mrežnih i telekomunikacionih sistema.

Pouzdanost, fleksibilnost i visok učinak
U Eatonovu liniju modela 9E ugrađena je najnovija tehnologija dostupna na tržištu, kako bi se korisnicima obezbedio najbolji učinak uređaja. Konstruisan tako da nudi veliki stepen pouzdanosti zahvaljujući robusnoj topologiji zasnovanoj na tehnologiji dvostruke konverzije, u slučaju nestanka napajanja UPS uređaj Eaton 9E može da obezbedi neprekidan rad čak i na duže vreme: ovi uređaji mogu da produže nezavisnost sistema instalacijom 4 spoljna baterijska modula, ili pomoću XL modela opremljenih unutrašnjim „superpunjačem" koji obezbeđuje još veću nezavisnost. Čitav asortiman UPS uređaja 9E standardno je opremljen unutrašnjim bajpasom (standardno kod modela od 6–20 kVA), kao i bajpasom kod održavanja, radi jednostavnog održavanja UPS uređaja bez isključivanja kritičnih opterećenja.

Upravljanje
UPS uređaji 9E standardno su opremljeni priključcima RS232 i USB, a imaju i rezervni slot za instalaciju mrežne, relejne ili Modbus kartice bez isključivanja uređaja.

Kompatibilan sa Eatonovom edicijom softvera IPM, UPS uređaji Eaton 9E mogu da imaju ugrađene sve glavne operativne sisteme, uključujući i napredno upravljanje platformama za virtualizaciju i alatke za orkestraciju klauda. To omogućava IT profesionalcima da konfigurišu posebne automatske procedure za energetske akcidente, kao što su automatski planovi oporavka, kontrolisana isključenja sistema i isključenja opterećenja. Pored toga, s novim optimizovanim LCD interfejsom, možete da dobijete precizan pregled na jednom displeju s vremenski definisanim informacijama o statusu UPS uređaja i izmerenim vrednostima, uključujući nivo opterećenja, nivo napunjenosti baterije, napon i ulaznu/izlaznu frekvenciju.

„Lansiranje novih uređaja kompanije Eaton za besprekidno napajanje potvrđuje trajnu posvećenost kompanije pronalaženju inovativnih, vrhunskih rešenja koja zadovoljavaju različite potrebe. Kombinovanjem modula sigurnog napajanja s mogućnošću digitalizacije radi upravljanja tokovima napajanja i njihovog analiziranja, UPS uređaji Eaton 9E od 1 kVA do 3 kVA pojednostavljuju upravljanje svim kritičnim aplikacijama i poboljšavaju njihov učinak u domenu pouzdanosti i neprekidnosti rada", rekao je Stefano Čevenini, menadžer proizvoda i menadžer marketinga za segment kvaliteta napajanja i centra za podatke u kompaniji Eaton u Italiji.

Ukoliko želite da saznate nešto više o Eaton-u posetite www.eaton.eu ili www.eaton.rs za sve najnovije vesti pratite nas na Twitter-u (@ETN_EMEA) ili preko naše LinkidIn (Eaton) stranice.

O kompaniji Eaton
Poslovanje kompanije Eaton u oblasti električne energije, postavlja je na mesto globalnog lidera sa iskustvom u distribuciji električne energije i zaštiti kola, rezervnoj zaštiti u energetici, kontroli i automatizaciji, rasveti i sigurnosti, strukturnim rešenjima i žičnim uređajima, rešenjima za teške i opasne uslove, kao i uslugama idejnih projekata. Kompanija Eaton je putem svojih globalnih rešenja pozicionirana tako da može da odgovori na najkritičnije izazove u današnjem upravljanju električnom energijom.

Eaton je kompanija za upravljanje električnom energijom sa ostvarenom prodajom od 21,6 milijardi dolara u 2018. godini. Eaton pruža energetski efikasna rešenja koja pomažu našim kupcima da upravljaju elektroenergijom, hidrauličnom i mehaničkom energijom na efikasniji, bezbedniji i održiviji način. Eaton ima oko 100.000 zaposlenih i svoje proizvode prodaje kupcima u više od 175 zemalja. Za više informacija, posetite www.eaton.eu i www.eaton.rs.

Čitač upita: Eaton Electric d.o.o., Branch Beograd, Omladinskih brigada 90b, 11070 Novi Beograd, Srbija, Tel:+381 11 3 777 003, Email: officebelgrade@eaton.com

Dalje informacije za štampu: Kontaktirajte Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Related Information
2020
2019
2018
Media Inquiries:
Please direct Eaton Power Quality media-related questions to:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com
 
Articles