Eaton och Cisco

Eaton förbättrar Ciscos prestanda

Cisco förändrar hur organisationer gör affärer genom policybaserad automatisering och standardiserade IT-processer i sitt UCS-system (Unified Computing System™). UCS-systemets konfiguration kan programmeras med hjälp av enhetlig och modellbaserad hantering för att påskynda distributionen av företagsapplikationer och -tjänster som bland annat körs i virtualiserade miljöer och molndatamiljöer.

Eftersom en virtualiserad infrastruktur låter dig göra mer med färre IT-resurser är det viktigt med ett tillförlitligt kraftskydd. Det är här Eaton kommer in. Tillsammans med Ciscos utbud ger vår krafthantering och våra skyddslösningar oöverträffad kontroll mot skador och driftstopp.

Eaton och Cisco

Eaton och Cisco

Eaton är en Cisco Solution-partner, OEM-partner och leverantör av kompatibla produkter. Det betyder att du får en kraftfull, integrerad och skalbar konvergerad infrastrukturlösning som är utformad för att på ett korrekt sätt skydda och understödja ditt nätverk.

Integration

Integration

Eatons lösningar ingår som en central del i integrerade UCS-infrastrukturer och garanterar säker drift och affärskontinuitet för IT-miljöer:

  • Hantering av alla enheter via en panel med plugin-programmen VMware vCenter, Citrix XenCenter, Microsoft Hyper-V och CA Nimsoft
  • Integration med UCS Server Manager möjliggör ett effekttak (fastställer gränserna för serverns energiförbrukning vid ett längre strömavbrott)
  • Godkända och kompatibla produkter – varav några är designade speciellt för att användas med Ciscos produkter och Cisco HyperFlex hyperconverged solutions
  • Som en Dell EMC Technology Connect Advantage Partner, levererar Eaton integrerade och skalbara lösningar för att skydda och understödja systemen VxRail och Vblock.
  • Som NetApp-allianspartner tillhandahåller vi krafthanteringslösningar för FlexPod, så att systemtillgängligheten ökar och projektriskerna reduceras
  • Förbättrad elbelastningsutjämning, migrering av virtuell dator, möjlighet till effekttak och NetApp FAS-kraftinställningshantering (via Data ONTAP) med Intelligent Power Manager (IPM)
  • Initiering av katastrofåterställning på redundansplatser

Kolla in Eatons erbjudande för Ciscos lösningar här

Tillbaka till Ciscos webbplats