Eaton 9PX & Dell EMC VXRail

Eatons lösningar för Dell EMC-plattformar

Eatons samarbete med Dell EMC gör det möjligt att tillhandahålla godkänd krafthantering med lösningar beståede av racks och normkapslingar, kraftdistributionsenheter (PDU), avbrottsfri kraftsystem (UPS) och Intelligent Power Manager (IPM) software som kan integreras sömlöst med systemen VxRail och Vblock. Samarbetet är ett exempel på hur hanteringen av konvergerad infrastruktur har utvecklats, och har lett till lösningar som gör att du kan höja effektiviteten och samtidigt skydda värdefull IT-utrustning och hårdvara.

Alliance partnership

Technology Alliance Partnership

Som en Dell EMC Technology Connect Advantage Partner, levererar Eaton integrerade och skalbara lösningar för att skydda och understödja systemen VxRail och Vblock.

Integration

Integrering

Eatons lösningar för kraft- och mjukvaruhantering är en viktig del av VxRail och Vblock-system som sömlöst kan integreras med nätverk, server, lagring och virtualiseringskomponenter. Eatons integrering med VMware och Microsoft-hypervisorer gör det möjligt för dig att:

  • Hantera din kraftinfrastruktur och upprätthålla kontinuiteten i verksamheten med selektiv urkoppling för ditt privata moln
  • Säkra upptiden med IPM-initiering av VMwares Site Recovery Manager Data Replication
  • Skydda din IT-investering från strömavbrott och miljörelaterade hot

Se Eatons utbud för Dell EMC:s lösningar här
  

Tillbaka till sidan om Dell EMC

Contact me