See how Eaton integrates with NetApp to provide business value

Eatons integration med NetApp-plattformarna

Eaton samarbetar med NetApp för att leverera kraftinfrastrukturlösningar för NetApps plattformar för att garantera hög tillgänglighet, dataintegritet och kontinuitet i verksamheten även vid kraft- och miljörelaterade problem. Bland Eatons lösningar för NetApp finns IT-rack, avbrottsfri kraft (UPS) i serverklass, intelligenta kraftdistributionsenheter för rack (PDU) plus virtualisering och programvara för krafthantering, redo för användning i moln.

See how Eaton integrates with NetApp to provide business value

Alliance Partner Program

Som medlem i NetApp Alliance Partner Program samarbetar Eaton även med Cisco, VMWare, Citrix, Microsoft och RedHat för att säkerställa att alla komponenter i NetApps lösningar erbjuds optimal strömförsörjning och att kundernas verksamhet får fullständigt skydd mot kraft- och miljöproblems kostsamma konsekvenser.

Läs rapporten om Eatons och NetApps gemensamma lösning

See how Eaton integrates with NetApp to provide business value

Fördelar med integrering

Eatons integrering med NetApp och virtualiseringsplattformar innebär att IT- och datacenteradministratörer kan styra och hantera kraftförsörjningen genom att den görs till en central komponent i en konvergerad infrastruktur, oavsett lösning:

  • Övervaka och styr kraftenheter från en central kontrollpanel för virtualisering
     
  • Aktivera principer för katastrofåterställning, inklusive datareplikering, lastfrånkoppling, migrering av virtuella maskiner under drift till en plats för säkerhetskopiering eller en molntjänst och mjuk avstängning av virtuella maskiner i händelse av strömavbrott eller andra miljöproblem.
     
  • Håll kritiska funktioner igång under längre tid vid strömavbrott genom att begränsa Ciscos UCS-servrars strömförbrukning.
     
  • Hantera inställningar för FAS-kraft med NetApps operativsystem ONTAP för lagring

Se Eatons utbud för NetApps lösningar här

Tillbaka till NetApps startsida

Contact me